beytullah

RULES OF SURVIVAL PC

 RULES OF SURVIVAL PC 



Mobil PUBG klonları arasında en çok oynanan Rules Of Survival‘ı şimdi Bilgisayara indir ve oyna. Mobil platformdaki başarısının peşinden, Rules Of Survival oyunu şimdide bilgisayar platformuna merdiven dayamış bulunuyor. Artık Android Emülatörü kurmanıza gerek kalmayacak. Tıpkı bir PC oyunu benzer biçimde kurulacak.

PC sürümünü oynayabilmeniz için bazı işlemler yapmanız gerekiyor. Nasıl bir işlem olduğunu öğrenmek için aşağıdaki videoyu mutlaka izleyin.

 Not :  Rules Of Survival PC sürümünde QR kodu ekrana gelmiyorsa ve kod girmeniz ihtiyaç duyulan yer beyaz görünüyorsa şuan için meydana getirecek birşey yok. 




 Dipnot :  Yukarıdaki indir butonuna tıkladıktam sonra 5 saniye bekleyerek sağ üstteki reklamı geç kısmına basarak dosyayı indirebilirsiniz. 



beytullah

beytullah - Hakkında

Merhaba Soft Hile'de gönderileri yayınlayan iki kişiyiz lise öğrencisiyiz ve 17 yaşındayız ikimizde bilgisayara meraklı insanlarız bu işi zevk alarak yapıyoruz kazanç bizim için ikinci plandadır. Boş vakit buldukça gönderiler yayınlamaya devam edeceğiz. Umarım Sitemizden Memnun Kalırsınız. İyi Eğlenceler

3 yorum

Write yorum
beytullah
AUTHOR
21 Ocak 2018 02:48 delete

bu hile değil bu bir .exe dosyasıdır yani Rules of Survival'ın bilgisayar sürümüdür

Reply
avatar
Adsız
AUTHOR
12 Mart 2022 18:44 delete

Rules Of Survival Pc - Soft Hile - Hile Platformu >>>>> Download Now

>>>>> Download Full

Rules Of Survival Pc - Soft Hile - Hile Platformu >>>>> Download LINK

>>>>> Download Now

Rules Of Survival Pc - Soft Hile - Hile Platformu >>>>> Download Full

>>>>> Download LINK

Reply
avatar